Video

Dit keer opnieuw een compositie van Fernando Sor. Het stuk is opgebouw uit een opening, een thema, variaties op dat thema en tot slot een zgn. coda.

Gran Vals van Francisco Tarrega is vooral populair geworden doordat een deel van de melodie gebruikt wordt als ringtone. Hier speel ik hem in zijn geheel.

Het werk “Het Terras” van Peter Boonstra inspireerde mij tot een nieuwe compositie. Via zijn YouTube-kanaal is zijn werk te zien en mijn muziek te beluisteren!

Met trompettist Jeroen Schippers heb ik op verschillende podia in het land samen mogen werken. Sinds kort hebben we samen een mooi duo-repertoire opgebouwd. Luister naar Cafe 1930 van Astor Piazzolla.

De muziek van Fernando Sor is voor mij een grote inspiratiebron. Ik heb eens rustig de tijd genomen het eerste werkje dat ik van hem leerde op te nemen.

Ditmaal een video van een leerling van mij. Marina Veenstra. Zij is schilderes. Afgelopen zomer ben ik in haar atelier geweest om inspiratie op te doen voor nieuwe muziek. Dit leidde tot mijn compositie ‘Into Water’. Beelden van haar werk en mijn muziek zijn hier te vinden!

Zie hier mijn kerstgroet. Een prachtig kerstliedje van Agustín Barrios Mangoré

Paul McCartney schrijft erg mooie liedjes. De melodie van My Valentine spreekt mij enorm aan. Vandaar mijn instrumentale versie.

Voor meer video’s verwijs ik je graag door naar mijn YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/user/rickkostelijk/